Spring Copenhagen er et skandinavisk designermærke som har eksisteret på det danske marked i mange år. Med tiden er der kommet flere og flere ting til, som er med til at inspirere danskerne til at designe deres hjem. Der er alt fra møbler til fede genstande du kan have stående fremme på hylderne. Der bliver især solgt mange træfigurer indenfor Spring Copenhagen, og træfigurerne bliver ofte udvidet med endnu en ny figur. Tjek de fine ting til boligen ud, så du kan komme i gang med at designe dit hjem med de figurer, som du godt kan lide. 

Saml på figurerne 

Hvis du først kommer til at samle på Spring Copenhagen, så er du nødt til at udvide din samling med endnu flere ting. Derfor er det altid et godt gaveønske at ønske sig en vase eller ny figur fra Spring Copenhagen. Udvalget er stort, så det gælder bare om at få skrevet tingene på ønskelisten. Ifølge statistikker bliver der især solgt rigtig mange træfigurer fordi danskerne syntes de er flotte at have stående på en hylde. Man kan ikke bare nøjes med en enkel figur. Har du f.eks. den ene hund, så er du også nødt til at have de resterende for at have den samlede pakke.  

Katten er populær 

Et af de nyeste skud indenfor Spring Copenhagen træfigurerne er katten Lucky. De fleste katteglade danskere vil slet ikke kunne stå for denne smukke figur. Katten findes i to størrelser, så du både kan købe den store og den lille. Der ser altid godt ud at have træfigurer i forskellige størrelser, da det giver noget spil på hylden. Mange danskere syntes også det er hyggeligt at samle på noget bestemt. Det kan også være svært at vælge imellem den store og den lille kat, hvis man inderst inde ønsker sig begge dele.  

Hold øje med gode tilbud 

Det er altid en god ide at holde øje med gode tilbud på internettet, da du kan være heldig at en bestemt figur eller genstand kommer på tilbud. Det er altid dejligt at kunne spare nogle penge, så derfor er det relevant at søge på internettet med jævne mellemrum. Det tager et kort øjeblik da du bare skal søge på den pågældende figur, hvorved sider der forhandler figuren, vil dukke op samtidig med, at du vil kunne se prisen. 

Nye produkter på vej  

Hvis du ikke kan få nok af de smukke træfigurer, så gælder det om at holde øje med hvad mærket er i gang med at producere. Spring Copenhagen er gode til at give nyheder omkring nye produkter, så det kan være, at de er i gang med at producere nye træfigurer som du er nødt til at eje. Når man først er kommet i gang med at samle på dem, så kan det også være svært at sortere blandt dem. En ægte Spring Copenhagen fan kan få plads til de fleste træfigurer derhjemme. Det gælder bare om at finde det perfekte spot, så du kan betragte dem hver dag når du f.eks. går forbi din reol.