Der er ingen tvivl om at folk elsker temafester, og skal du holde en fest i år, hvorfor så ikke vælge at lave sådan en? Det giver næsten altid folk et smil på læben, når de ser deres venner eller bekendte klædt ud i alverdens fantasifulde dragter og udklædninger.

Det er kun fantasien der sætter grænser, og du kan sagtens inddrage nogle af dine gæster i at overveje hvordan det skal sættes sammen, det kan jo være de kan komme med noget du ikke har tænkt over.

Til en god temafest hører der helt sikkert udklædning der passer til temaet, det kan være I skal holde en superheltefest, eller en oktoberfest, eller en 70’er fest, hvor I lader skægget stå og musikken passer til?

Det hele skal bindes sammen af ikke bare jeres udklædning, men også indretningen af det sted I holder festen, som naturligvis skal passe til temaet, hvor man til for eksempel en oktoberfest kan vælge et høsttema til at indrette lokalet efter.

udklædning

Der er meget at vælge mellem, og ungerne elsker det

Under normale omstændigheder vil du have mere end 50 forskellige temaer du kan kaste dig over, hvor der er forretninger der specialiserer sig i at have en masse udklædning og kostumer du kan lade dig inspirere af, de kan endda også hjælpe med indretningen til festen, så I bliver helt klar til dagen.

I kan også kaste jer over en superheltefest, hvor I hver især kommer som den helt i ser mest op til, men husk at indskrænke det til superhelte, og ungerne vil elske at få lov at vælge lige præcis det de gerne vil have, som også sagtens kan være en helt fra et spil eller en tegnefilm.

Samtidig kan I klæde jer ud og lave nogle aktiviteter der passer til lejligheden, og uden at skulle opfordre til noget der kan føre til uheldige episoder, så kan man forestille sig at drikke øl på tid til oktoberfesten, eller spise en skank på tid.

Køb eller lej dig frem til den gode fest

Hvis I skal bruge udklædning til den kommende fest, så kan I normalt både købe og leje, der er dog den hage ved det, at hvis du lejer, så skal udklædningen retur igen, og det kan være lidt af en udfordring hvis det er blevet skadet under festen.

Samtidig kan du gemme udklædningen hvis du har købt det, og bruge det til en anden fest eller lejlighed hvor det er passende at klæde sig ud.

Udklædning er en gammel skik der går ufatteligt mange år tilbage, det startede helt tilbage i middelalderen hvor man gik til festen og ønskede at optræde ukendt, og på den måde kunne træde ud af sin normale rolle og være en anden for en aften.

Det er vel tilnærmelsesvis det vi ønsker os når vi klæder os ud i dag, hvem ville tage et kostume på og ikke optræde anderledes end normalt?

Så det giver en form for frihed til at være noget andet, og det kan da godt give noget kriblen i kroppen ved tanken om at skulle optræde som en superhelt, specielt hvis man er langt fra den rolle i hverdagen.