Vi bruger mange timer på at sove, og derfor er det også vigtigt, at vi sover i en seng, hvor vi ligger godt. Man må ikke undervurdere betydningen af en god seng, for det er vigtigt, at man sover godt og føler sig frisk og udhvilet til dagens gøremål. Det er også vigtigt at tage hensyn til eventuelle skader og lignende. Har du for eksempel rygproblemer er det ekstra vigtigt, at du har en madras, som tager hensyn til det.

Vælg en seng med zonesystem

Jensen senge er et godt bud på en seng, som er god for din krop at ligge i. Sengene er udstyret med et zonesystem, som sikrer at du ligger, som du skal. For eksempel er sengene blødere ved skuldre og hofter, så områderne hvor der ligger tungere vægt ikke har samme affjedring som hvor resten af din krop ligger. Når man ligger ned, er der forskel på, hvor vægten fordeler sig, og det har betydning for hvordan du ligger og dermed for hvordan du sover. Det har Jensen senge taget højde for.

Du kan vælge Jensen senge i tre forskellige serier. Serierne hedder Diplomat, Prestige og Ambassadør, og de er alle opbygget af forskellige fjedresystemer, så du bør nemt kunne finde én, som passer til dig. Derudover skal man huske, at man har forskellige behov. Det er vigtigt at mærke efter på kroppen, hvordan du sover bedst, og hvordan du har brug for mest støtte, når du køber ny seng.

Jensen senge

Find den rette madras

For at få den bedste seng er det en god idé at kombinere Jensen senge med Jensen madrasser. Jensen senge er opbygget med et zonesystem, som yderligere suppleres med den rette madras. Som med sengene, er det også meget forskelligt, hvilken madras man har behov for og føler sig tilpas ved at ligge på. Der findes heldigvis mange forskellige typer af madrasser, så også her bør det være til at finde én, som passer til dig.

Hos Jensen senge kan du vælge mellem fire forskellige madrastyper. Du kan investere i en springmadras, boxmadras, kontinentalseng og en elevationseng. Her er det vigtigt, at du er ærlig med dig selv omkring, hvilken madrastype der er bedst for din krop, og ikke vælge noget andet, fordi det måske er billigere. Hvis det for eksempel er en elevationsseng, du har brug for, er pengene på sådan en madras godt givet ud. Du risikerer at fortryde efter noget tid, hvis du ikke investerer i den rette madras.

Gør det lækkert for dig selv

Selvfølgelig er sengen og madrassen det vigtigste, for at du ligger godt, når du skal sove om natten. Med det sagt kan det også være en god idé at investere i lidt lækkert sengetøj, når du alligevel køber ny seng. At tage højde for del slags ”småting” skal man heller ikke undervurdere. Følelsen af velvære stiger, når man forkæler sig selv en gang imellem. Af den grund er det også en god idé at indrette soveværelset, så du føler, at det er rart at være i.