Man har en tendens til at skabe det samme look gang på gang på gang. Det er de samme krøller, den samme page frisure eller det samme lange hår, man har år efter år. Men af og til kan man jo trænge til fornyelse, hvilket en del kvinder jævnligt gør. Det er dog også noget, der er forbundet med en del mod, fordi det lige pludselig skaber en helt anden identitet at se ud på en radikal anderledes måde. Hvis du skifter fra mørkt langt hår til lyst kort hår for eksempel. Nærmest ingen vil kunne genkende dig, men det kan selvfølgelig også være en fordel, hvis du er kendt i forvejen og ønsker lidt privatliv. Uanset hvad, er der god grund til at ruske lidt op i de gamle looks og en frisør fra https://salonrosted.dk/ vil føre dig sikkert og trygt igennem processen, så du føler dig godt tilpas ved det hele. Læs med her og bliv klogere på dit nye look. 

Flot hår

Det første, der virkelig kan skabe et anderledes look er dit hår. Her kan du virkelig skabe noget, der er markant anderledes fra det look, du plejer at have. Hvis du altid har haft langt glat hår, kan du jo prøve at være modig og få nyt, kort og lyst hår. Det kan være, at dit ansigt og din sjæl kommer til at se markant bedre ud, hvem ved. Nogle gange kan man se ansigtet i et helt nyt lys, når  man fjerner håret væk fra ansigtet. En page med pandehår kan også være et mere markeret look, som gør, at man pludselig får et mere markeret ansigt. Det er virkelig værd at prøve, for hvad har du at miste? Det gror jo ud igen, det er stadig bare dit hår. 

Nyt tøj

Du har sikkert også den samme tøjstil, som du altid har haft eller i hvert fald har haft i mange, mange år. Da man var teenager eksperimenterede man jo med alt muligt, men nu i voksenlivet er det blevet lidt mere sat og stabilt det hele. Man hvad med at prøve et nyt look med tøj, der er helt markant anderledes end ellers? Det kan være, at du går i bukser meget til hverdag og gerne vil prøve at gå mere i kjole. Det kan være et skift, der bringer et mere feminint udtryk frem i dig eller gør, at du føler dig mere fri og bevægelig, hvem ved, hvad det bringer med sig. Det kan også være, at du normalt er meget feminint klædt og gerne vil prøve at være mere “rå” og have læderbukser og læderjakke på. Alt dette kan føre til, at du finder nye sider af dig selv, som måske har været skjult i mange år. 

Rød læbestift

Er du som regel nedtonet i din stil med makeup, kan det være, at du skal prøve at bruge rød læbestift, der markerer dine flotte læber. Det vil helt sikkert vække opsigt og være smukt, uanset hårstilen og tøjstilen.