Leder du efter hjælp til iværksætteri? Så er du kommet til den helt rette artikel. Her vil du kunne finde gode råd om tre forskellige steder, du kan gå hen for at finde hjælp til at komme godt i gang som iværksætter.

Undersøg din kommunes tilbud

Der er ret mange kommuner i Danmark, hvorigennem man kan modtage en del hjælp som iværksætter. De seneste par regeringer, vi har haft, har nemlig haft stor fokus på iværksætterne og, at der skal være kommunale tilbud, som man kan benytte sig af som iværksætter.

Det er nemlig ikke så nemt at være iværksætter, men iværksætteri er urolig gavnligt for samfundsøkonomien, da det på længere sigt kan være med til at skabe flere arbejdspladser og innovation for samfundet. Og det er noget som de fleste regeringer gerne vil bakke op om og tilbyde den nødvendige hjælp til nye iværksættere.

Prøv at undersøge, hvilke tilbud der er i netop den kommune, du befinder dig i. Tilbuddene kan se lidt forskellige ud alt efter, hvilken kommune du er borger i. Du kan som regel lære mere om, hvilken hjælp til iværksættere din kommune tilbyder på deres hjemmeside.

Og hvis ikke du kan finde det, kan du altid lige sende en mail afsted eller løfte røret og ringe til dem.

iværksætter

Guides og anden information på nettet

Selv hvis din kommune ikke er den bedste, når det kommer til at tilbyde hjælp til iværksættere, så har du altid internettet som en mulig ressource.

På internettet kan du finde mange gode guides og gavnlige artikler om tips, du kan bruge, når du begynder som iværksætter. Hvis du forstår godt engelsk, er der kun endnu flere blogge og artikler du kan benytte, så selvom du måske ikke føler dig helt hjemme i dette fremmedsprog, er det stadigvæk det værd at prøve. Mon ikke du vil se, at du forstår det meste af det, der bliver sagt? Og måske du vil finde frem til et godt tip eller en god ide, som du ellers aldrig ville have mødt i en dansk artikel?

Find en mentor og få hjælp til iværksætteri

Det er altid godt at finde en mentor indenfor det felt, som man gerne vil lære mere om. Og hvis du gerne vil lære mere om, hvordan du bliver en god iværksætter, er det oplagt at finde en eller flere mentorer, som selv er blevet succesfulde mentorer.

Det ville være mest gavnligt, hvis du kunne finde sådanne mentorer i dit eget privatliv. På den måde kan du stille dem mere uddybende spørgsmål og få direkte til dem efter hjælp.

Men hvis du ikke kender nogle andre iværksættere i dit privatliv gør det ikke så meget. Du kan stadig lære en masse af dem, som der er frit tilgængelige på deres hjemmesider eller de bøger de har udgivet. Du kan lære meget ved at læse artikler og bøger eller følge kurser, som en bestemt succesfuld iværksætter har skabt. Og de kan være lige så god en mentor for dig, selvom de har ingen idé om hvem du er.