Er der en, som du går og drømmer om at invitere på date? Har du lyst til at invitere vedkommende på en date, som er noget helt særligt? En date, som ingen af jer kommer til at glemme? Så læs med her. Der er nemlig mange forskellige måder at tage på date, og her kan du få ideer til daten.

Du kan med fordel være lidt kreativ, når du skal finde på den perfekte date. Husk dog, at du altid kun skal gøre det, som føles rigtigt for dig. Det kan også være, at du hellere vil gøre noget, som er helt stille og roligt. Så er det selvfølgelig det, du skal gøre, og sådan en date du skal sørge for at få stykket sammen.

Den klassiske date

Der er som sagt mange måder, man kan vælge at tage på date på. Herunder finder du også de helt klassiske former for dates.

Den klassiske date er fx en tur i biografen. Med en biograftur laver man noget sammen, men man behøver ikke nødvendigvis tale så meget. Dette kan både være en fordel og en ulempe. Fordelen er, at I undgår akavet stilhed – og så kan det jo være, at I på en eller anden måde føler jer tryggere ved hinanden bagefter, og her har lettere ved at tale sammen.

En anden klassisk form for date er at tage ud og spise middag sammen på en restaurant. Dette er også en meget romantisk form for date, så hvis du er til den slags, bør du klart overveje denne mulighed.

date

Ideer til daten, hvor du vil have en afslappet atmosfære

Det kan også være, at du helst vil have, at jeres date er så afslappet som overhovedet muligt. For at skabe en afslappet atmosfære er det ofte en hjælp at lave noget helt uformelt sammen.

Dette kunne fx være at gå en tur sammen i smukke omgivelser. Det kunne også være at drikke en kop kaffe sammen på en cafe eller en øl på en bar – dette vil nogen også synes er meget afslappende.

En helt anden idé er at invitere din date hjem til dig eller tage over til ham/hende. Herved er I i hjemlige omgivelser – i det mindste en af jer. Dette skaber ofte en hyggelig, afslappet og intim atmosfære.

Sæt kreativiteten i gang

Det kan også være, at du har lyst til en lidt mere utraditionel date. Netop den type date, som I ikke kommer til at glemme. Da er det nødvendigt, at du lægger hjernen i blød for at finde på det helt rigtige.

Der er mange ting, man kan gøre sammen, som kunne være sjove at gøre på en date. I kan fx tage ud og opleve noget sammen af en art. Fx kunne I tage ud og klatre sammen – på denne måde får I en oplevelse sammen, hvor I bryder jeres grænser. I kunne også tage på et kunstmuseum, hvor I med garanti ville få noget at snakke om.

Generelt så handler det om, at du mærker efter, hvad du har lyst til, når du skal finde på den perfekte date.