Genåbningen er over os alle, og det betyder, at man igen må samles og feste. Hvis du også savner fest og farver, så er du helt sikkert ikke alene. Derfor kan du godt regne med, at hvis du holder en fest derhjemme for alle dine nærmeste, så er det noget, som alle vil sætte pris på. 

Så hvad kunne være bedre end et fadølsanlæg til at gøre festen endnu mere festlig? Læs med her og find ud af, hvordan du kan få en fantastisk fest derhjemme. 

Hvad er det? 

Et fadølsanlæg består af en fustage, som man har øllen i. Fustagen er koblet til nogle taphaner, som er selve anlægget, og det er her, øllen kommer ud af. Der er også et køleelement, som gør, at øllen altid er helt kold, der er også koblet noget til, som gør, at der kommer dejligt skum på øllen. På den måde undgår man, at øllen bliver ’flad’, og man kan servere en masse dejlige kolde fadøl. 

På TapShop.dk  kan du få inspiration til, hvordan du kan få et fadølsanlæg derhjemme. Et fadølsanlæg er som regel noget, som man forbinder med festivaller eller barer, men det kan sagtens lade sig gøre at have det derhjemme. 
Det er blevet mere og mere almindeligt for folk at have en hjemmebar eller en ”mandehule” derhjemme, hvor man kan invitere sine venner og familie til en god fest. Så hvad venter du på? Køb hjemmebar med fadølsanlæg i dag. 

Hvordan kommer jeg i gang? 

Du skal først finde ud af, hvor mange haner du gerne vil have, at dit fadølsanlæg har. Du kan vælge mellem én eller to haner, og du kan også vælge, om du vil have med eller uden luftkompresser. 

Hvis du vælger et anlæg med en luftkompresser, skal du ikke tænke på at købe kulsyreflasker. Det kan spare dig tid og besvær i længden. 
Hvis du vælger en ”plug-n-play”, som er kølere til fadølsanlæg, kommer de med en indbygget luftkompressor. Det eneste du skal tænke på er, at tilkøbe koblinger til fustagerne, og så er det klar til brug. 

Tilbehør og udstyr 

Det kan godt være lidt dyrt at få fadølsanlæg derhjemme, men det er til gengæld også med til at skabe en rigtig god fest. Der er stor forskel i pris på de billigste og dyreste modeller, alt efter hvad du er på udkig efter selv. Men du kan være sikker på, at det kommer til at være det hele værd. Du kan altså roligt købe en hjemmebar. 

Der findes meget tilbehør og udstyr, som du kan købe til dit fadølsanlæg for at gøre det endnu federe og bedre. Der er blandt andet filtre, regulatorer, tappehaner og tappetorne, fadkoblinger og ting til at vedligeholde og rengøre med. 

Hvis du synes, at udstyret er lidt dyrt, er det også en mulighed at købe brugt udstyr. På den måde kan du både hjælpe miljøet, men også få hvad du mangler til din hjemmebar, uden at skulle bruge alt for mange penge.