Der kan være mange grunde til, at man har brug for en psykolog. Der er nogle, der føler skam, når livet bliver hårdt. Sandheden er bare, at man ikke altid selv kan styre, når livet bliver svært. Derfor er det godt, at man kan få noget professionel hjælp. Der er rigtig mange, der får rigtig meget ud af at have en psykolog, og det kan være, at du er en af dem. Mangler du en god psykolog i Lyngby? Så læs med her! 

Få hjælp hos Maria Bang 

Hvis du mangler en god psykolog i Lyngby, så kan du altid kontakte Maria Bang på https://mariabang.dk. Maria kan hjælpe dig med en række af udfordringer, og der findes ikke den udfordring, der er for stor for Maria. Maria har særligt meget erfaring med at hjælpe folk, der har været udsat for hjernerystelse. Det kan være meget svært at acceptere, at man ikke kan det samme som før, når man har haft en hjernerystelse. Derfor kan det være en god idé at få hjælp fra en psykolog – og det kunne med fordel være Maria. En person med hjernerystelse har ofte udfordringer med tankemylder, mangel på koncentration og hukommelse og smerter. Maria kan hjælpe dig med at få det bedre, så du ikke er så påvirket af hjernerystelsen. 

Hjælp til alt 

Maria kan dog hjælpe med meget andet end hjernerystelser. Hun har f.eks. også rigtig meget erfaring i at hjælpe folk med angst. Angst er noget af det mest ubehagelige, man kan komme til at opleve. Det føles som om, at det hele drejer rundt, og man kan faktisk føle, at man er på vej til at dø. Det er også meget almindeligt, at man har brug for psykologhjælp, hvis man f.eks. døjer med stress eller depression. Det kan være svært at se sig ud af sin situation, og derfor kan det være rart at have en udefra, der kan være med til at give én et mere nuanceret syn på sagen. 

Der er ingen skam i at gå til psykolog 

Det er hårdt at gå til psykolog, og det er bestemt ikke noget for bangebukse. Man skal være klar til at rode rundt i ens barndom og ens traumer, og man skal ikke være bange for at græde foran en fremmed. Der er desværre mange, der oplever en skam forbundet til det med at gå til psykolog. Men der er ingen skam i, at man rækker ud efter den hjælp, man har brug for. Man er faktisk modig, hvis man tør spørge efter hjælp, og det er noget, man virkelig bør være stolt over.  

Psykolog i Lyngby 

Så hvis du mangler en psykolog i Lyngby, så er der ingen tvivl om, at du bør kontakte Maria Bang. Maria er certificeret i metakognitiv terapi, og det er noget, som rigtig mange kan få noget ud af. Hvis du oplever at have det hårdt, så skal du bare vide, at der er lys for enden af tunnelen. Det kan bare være, du har brug for hjælp til at se det.