Drømmer du om at blive sygeplejerske? Uanset om du allerede er begyndt på studiet, eller om du kun har færdiggjort din ungdomsuddannelse, kan det gavne dig at prøve kræfter med at opleve arbejdet som sygeplejerske i udlandet. Tag af sted med Try Medics og få en oplevelse for livet. 

Hvem er Try Medics? 

Try Medics er et firma, der tilbyder spændende ophold i Tanzania og Uganda. Når man vælger et ophold, kan man vælge imellem flere forskellige professioner, man er interesseret i, såsom læge, jordemoder, tandlæge, fysioterapeut og selvfølgelig også sygeplejerske. Vælger du sygeplejerske, kan du få lov til at komme ned på et lokalt hospital, hvor du kan vidne og være en del af sygeplejerskernes hverdag. Du kan selv prøve kræfter som sygeplejerske i udlandet ved hjælp af Try Medics. Det vil give dig noget fantastisk erfaring, som du vil kunne drage nytte af i løbet af din karriere, og det vil være med til at udvikle dig som person. 

Til dig, der drømmer om at blive sygeplejerske 

Er du ikke startet på din videregående uddannelse endnu? Så kan du komme på et hold, hvor man bare skal have færdiggjort sin ungdomsuddannelse. Her kan du se, hvad arbejdet som sygeplejerske i udlandet byder på, og det kan være med til at gøre dig sikker på dit studievalg. Måske er karrieren som sygeplejerske kun noget, som du overvejer, og på den måde kan opholdet være med til at give dig blod på tanden, så du ved, hvad du vil med din fremtid. Dit ophold vil primært bestå af observationspraktik, men der vil selvfølgelig også være fritid, hvor du kan opleve dit valgte lands unikke kultur. 

Til dig, der er ved at læse til sygeplejerske 

Hvis du er i gang med at læse til sygeplejerske, kan du komme på et ophold med Try Medics, hvor du kan opleve klinisk praktik. Det betyder, at du får en mentor, der hjælper dig og støtter dig igennem dit ophold, og det betyder også, at du vil være med rundt til behandling af patienter, se forskellige procedurer og overvære hverdagen for en sygeplejerske i udlandet. Du vil få noget seriøs førstehåndserfaring, som vil bekræfte dig i dit valg af studie. Opholdet kan koordineres som en del af din undervisning med din undervisningsinstitution, men i så fald vil der være flere krav til forløbet og dets indhold, end hvis du tog af sted i en ferie.   

Bliv sikker på din fremtid 

Opholdet vil ikke kun handle om at være sygeplejerske; det vil også handle om venskaber, om en særlig kultur, om en autentisk hverdag, om et anderledes sundhedsvæsen og om dig som person. Du vil knytte tætte venskaber med de mennesker, der vil være omkring dig, og du vil lære meget mere end blot det sundhedsfaglige, som du vil kunne bruge i resten af dit liv. Try Medics er klar til at give dig en oplevelse for livet, så længe du tør springe ud i det. Se, hvordan livet som sygeplejerske i udlandet fungerer, og se, om det ikke også er noget for dig.