Gardinbus? Hvad er det, tænker du måske. Det er en mulighed for dig at få præcis de gardiner du ønsker dig, helt uden at forlade hjemmet. Du får ovenikøbet også en gardinekspert ud til dig, så du får den bedste rådgivning. Det er helt som at være i butikken, bare hjemme hos dig selv. Det er nemt og hurtigt, så hvorfor ikke prøve det? 

Gardiner er ikke bare gardiner 

For nogen er gardiner ubetydelige ting, som kun tilfører lidt privatliv til hjemmet. Men i virkeligheden er gardiner meget mere end det. Udover at give dig lidt privatliv, så skal gardiner også kunne holde varmen ude, på de varme sommerdage. På samme tid skal der også gerne lidt lys ind, fra tid til anden.  

Der findes et hav af forskellige slags gardiner, og hvilken type du skal have, kommer helt an på din smag og dine behov. Er det et rum du opholder dig meget i, er det en god idé med gardiner som du kan regulere let på. Ligeledes er det godt at overveje hvordan gardinerne passer sammen i de forskellige rum. Det med gardiner er ikke altid bare lige. 

Gardinbussen kommer gerne ud 

Hvis du gerne vil gøre det let for dig selv, kan du få besøg af gardinbussen. Det er let at bestille en tid, så det passer med dit skema. Når gardinbussen så kommer, vil der være en lang række gardinprøver, som du kan se an. Det er en oplagt måde at se farverne og materialerne i dit hjem med det samme, og se om det passer sammen med din indretning. Det kan være svært at vurdere i butikken, og på den måde sparer du en del ture frem og tilbage til butikken.  

Man skal heller ikke undervurdere den professionelle rådgivning, som der er til rådighed. Det kan være du har en præcis idé i hovedet om hvad du vil have, men det kan være du bliver inspireret til at gå en anden vej. Brug eksperten fornuftigt, det er en gratis og enestående mulighed. 

Standardmål? Glem det! 

Det kan være irriterende at kigge på gardiner i butikkerne, da der altid er nogle standardmål der køres med. Og bredden på vinduer og deres karme kan variere utrolig meget. Med gardinbussen får du målt dine vinduer op af en professionel, så du får nogle gardiner der passer helt perfekt til dine vinduer. Så skal du ikke være nervøs for selv at skulle rette gardinerne til. Og når gardinerne er klar, skal gardinbussen nok sørge for også at montere gardinerne. Du kan roligt læne dig tilbage, og lade de professionelle tage sig af det. 

Tilbyder tilfredshedsgaranti 

“Kunden har altid ret”, som det ofte siges, og det er også tilfældet hos gardinbussen. For når du får et personligt tilbud, får opmålt dine vinduer og får monteret dine nye gardiner, så skal du naturligvis også være tilfreds. Derfor opererer gardinbussen med tilfredshedsgaranti, hvilket betyder at du har mulighed for at fortryde, hvis du ikke er helt tilfreds.