Overvejer du at gøre som mange andre og erstatte smøgerne med en E-cigaret? Så kan du med fordel bestille en E-cigaret startpakke hos gosmoke.dk. Før du foretager din bestilling, gør du klogt i at læse det nedenstående. Der giver vi dig nemlig et par råd til, hvordan du vælger den rette pakke og det helt rette tilbehør.  

Hvordan fungerer en E-cigaret?   

E-cigaretter findes i dag i mange forskellige former. Nogle E-cigaretter har samme form som almindelige cigaretter, hvor andre er meget større. Uanset hvilken E-cigaret du vælger, kan du dog være sikker på, at den indbefatter et batteri, en forstøver og et mundstykke, hvori du kan indsætte patronen med den E væske, som du damper, når du bruger din E-cigaret.  

E-cigaretter adskiller sig fra almindelige cigaretter ved, at de ikke indeholder noget tobak. I stedet drives E-cigaretter af en væske, som opvarmes af dét batteridrevne varmelegeme, som sidder inde i cigaretten. Den kontinuerlige opvarmning gør, at væsken stille og roligt og fordamper, og derfor er det dampen, som du inhalerer, når du bruger E-cigaretten. Puster du ud, kommer der damp ud af munden på dig, på samme måde som der kommer røg ud, når du ryger en almindelig cigaret. E-cigaretten minder på denne måde meget om dens mere skadelige forgænger.  

Hvad er fordelene ved en E-cigaret?  

E-cigaretter indeholder i modsætning til almindelige cigaretter ikke tobak. Derfor er der blandt eksperterne bred enighed om, at E-cigaretten er et glimrende alternativ til de almindelige cigaretter. Selv storrygere kan som regel godt blive enige om, at lugten af cigaretter i tøjet og i hjemmet ikke er specielt indbydende. E-cigaretter har også den fordel, at den damp, du inhalerer og ekshalerer, ikke lugter af noget. E-cigaretter giver dig dertil mulighed for selv at bestemme, hvor meget nikotin, du vil indtage. E væske findes med mange forskellige mængder af nikotin indhold, og hvis du helt vil kvitte nikotinen, kan du tilmed vælge en væske, der slet ikke indeholder dette stof. E-cigaretter er derudover et mere end prisvenligt alternativ til de almindelige cigaretter, og du kan få E væske i stort set alle de smagsvarianter, som du kan forestille dig.  

Er du ved at være overbevist om, at E-cigaretten er den rette løsning for dig? Så mangler du blot at finde ud af, hvilken startpakke, du skal vælge.  

Hvilken startpakke skal jeg vælge?  

Fordelen ved at købe en startpakke, når du skal i gang med at dampe, er, at startpakken både indeholder batteri, oplader, mundstykke og selve E-cigaretten. Hos GoSmoke finder du et bredt udvalg af startpakker, og hvor nogle pakker koster op mod 1.000 kr., kan du få andre for kun et par hundrede.  

Hvis du er vant til at ryge meget, er det vigtigt, at du bestiller en model med en god batteritid. Du bør også gå efter en E-cigaret, som ser ud til, at den vil lægge godt i hånden på dig. Og i forhold til E væsken kan du gøre dig selv en tjeneste og bestille et par forskellige varianter sammen med din startpakke. Spørg din forhandler til råds, hvis du har brug for vejledning. Og kom så i gang med at dampe.