Bor du i Rødovre eller omegn og mangler en ny god tandlæge? Så læs med her. PLUS1 tandlægeklinikken i Rødovre centrum er den første af i alt tre klinikker. Det er tandlægeservice i aller højeste grad, der er derfor ingen grund til, ikke at vælge Plus1 som din foretrukne tandlæge, når der er bøvl med bisserne.

God service

Hos Plus1 i Rødovre tilbydes der service og tandlægebehandlinger i høj kvalitet. Teamet hos PLUS1 består blandt andet af veluddannede og professionelle tandlæger, som gør deres bedste for at give dig en god oplevelse. Den gode service går hånd i hånd med de trygge rammer, som man for eksempel møder ved et tandeftersyn. Er du én af dem, som undgår besøget ved tandlægen fordi du lider af tandlægeskræk, så kan du hos PLUS1 føle dig tryg under din behandling, som byder på specialiseret støtte og hjælp.

Fornuftige priser

Som ny patient hos PLUS1 koster dit første besøg kun 771 kroner. Beløbet dækker blandt andet over tandrensning og undersøgelse af tænderne. Er du medlem af Danmark, kan prisen blive endnu billigere. Du kan selv undersøge priserne nærmere på https://plus1.dk/klinikker/tandlaege-roedovre-centrum/. Hvor det også er muligt at kontakte PLUS1 og få personlige tilbud på en behandling, eller svar på spørgsmål.

Gode værdier

PLUS1 ved, at alle mennesker er forskellige, derfor bliver ingen af patienterne behandlet ens. Det er derfor også let at skabe en personlig oplevelse for alle, hvilket er med til at skabe en god kommunikation mellem hver patient. Alle patienter skal føle sig trygge, derfor gør PLUS1 i Rødovre sig umage med at informere patienterne grundigt inden en behandling, så der ikke hersker nogen tvivl eller utryghed omkring, hvad der skal foregå. Værdier som faglighed og grundighed fylder meget hos PLUS1 i Rødovre. Men empati, engagement og indlevelse bliver ikke glemt af den grund.

Klinikken

Ved klinikken i Rødovre har det nyeste udstyr på markedet, og anvender kun de bedste materialer, så patienterne er sikre på at få den bedste oplevelse. Det er tilmed let at komme til og fra klinikken, da det er muligt at parkere på taget, hvis du er i bil. Hvis du kommer med bus, så kan du stå af ved busstoppestedet ’Rødovre Centrum (Tårnvej)’, som er et stop tæt på klinikken. Det er også egnet til kørestolsbrugere.

tandlæge Rødovre

Høj kvalitet

PLUS1 tandlægerne i Rødovre arbejder meget på at sikre et højt kvalitetsniveau. Dette gøres blandt andet ved at gennemgå tilfældige journaler, hvor røntgenbilleder og fotos kontrolleres. Det er også muligt at blive henvist til specialister, hvis du har specielle behov. Hos PLUS1 er der mange forskellige specialister. Som ny kunde bliver du også tilknyttet et behandlerteam, som sørger for, at du altid bliver tilset af både en tandplejer og en tandlæge.

Dedikerede medarbejdere

Alle medarbejderne ved PLUS1 i Rødovre brænder for at give alle patienterne en god oplevelse. Teamet består af tandlæger, klinikassistenter, tandplejere, receptionister og kiruger, som alle er med til at give PLUS1 den høje standard, som klinikken har.