Trapper er en praktisk løsning, når man skal komme op og ned fra et sted. De findes i forskellige materialer, alt efter om de skal bruges udendørs eller indendørs. Trapper er lavet af træ, metal, beton eller andre materialer, alt efter hvor de skal bruges. Udendørs trapper er typisk lavet af træ eller metal, fordi det er robuste materialer, der kan modstå vind og vejr. Det kan dog også sagtens være en stentrappe, som der skal forbinde haven med terrassen. Her handler det mere om det skal holde i længden og kunne klare vejret. Det må ikke slides ned af meget regn i efteråret, eller kolde temperature om vinteren. Materialet og kvaliteten er derfor alfa omega i forhold til om det bliver en succes eller fiasko med trappen. Indendørs trapper kan være lavet af træ, metal eller plastik, alt efter hvad der passer bedst til rummet. Her vil mange gerne have noget der er æstetisk pænt og giver en god energi i rummet. Du kan derfor med fordel være lidt mere kræsen i forhold til udseende. Kig på https://www.stigefabrikken.dk/trapper/indendors-trapper og find din nye trappe, så slipper du for at købe noget du fortryder.

En god trappe giver en god samvittighed.

Der er mange fordele ved at have en trappe. Den er praktisk, fordi man kan komme nemt og hurtigt op og ned fra et sted. Det er derfor ofte brugt på arbejdspladser, hvor folk skal komme op og ned af gangene. Men det er også godt, hvis man har børn, der skal hen til legepladsen eller lignende når man bor på en anden etage end stueetagen. De kan sagtens selv klare det uden at skulle rode med elevator eller rulletrappe. Det vil faktisk overhoved ikke give mening, at have en rulletrappe eller elevator mange af stederne, medmindre børnene har gangbesvær. Det er dog vigtigt at man husker dem på, at man ikke skal løbe op og ned af trapperne. Det er støjende og farligt. Man kan netop nemt glide på trappen og komme galt afsted. Når det så er sagt, så er det ikke kun børn der har glæde af trapper. Alle mennesker har brug for motion, og kroppen arbejder nemlig når man går på trapper. Man kan derfor altid tage trapperne med god samvittighed Trapper er derfor ikke blot praktisk, men også sundt.

Ikke for alle

Det er dog ikke alle der har trapper derhjemme. Det kræver typisk en del plads at have en trappe, og det har man ikke altid. Man skal også have noget at benytte trappen til, det vil ikke give mening at have en trappe uden at have noget at gå op til eller gå ned fra. Dette gælder i 1 etagers lejligheder. Her vil det ikke nødvendigt. Nogle gange har man et loftrum i huse med 1 etage. Der vil man godt kunne argumentere for vigtigheden af en trappe, fremfor at have en stor grim stige stående. Det kommer i sidste ende dog an på dit behov.